Hälsa, skönhet och avslappning i fokus... Vi som jobbar här

Om oss Unna dig tid för avkoppling och återhämtning!

Välkommen till vår stora frisör- och skönhetssalong i natursköna Riksten i Tullinge, söder om Stockholm.Vårt mål är att erbjuda dig som kund en lugn och avkopplande stund medan vi tar hand om dig. Vi vill erbjuda dig allt under ett tak och utökar ständigt vårt utbud av skönhetsbehandlingar.

Välkommen in till oss!

Du bokar enkelt våra tjänster via vår sida på Bokadirekt.

Theresia

Theresia

Frisör och Ägare

Madeleine

Naglar och makeup

Madeleine är utbildad nagelterapeut sen 2012 och ser nagelskapandet som en konstform. Kvalité och hållbarhet är det viktigaste och inte snabbhet och kvantitet.

Madeleine
Mircea

Mircea

Specialistläkare

Mircea är legitimerad läkare (neurolog) och arbetar på Huddinge sjukhus. På Rikstens Skönhet utför Mircea våra behandlingar med botox.

Crisanti

Frisör

Crisanti har 12 års erfarenhet som frisör och makeup artist. Sina första år började hon som egen företagare då hon frilansade åt olika tv produktioner som t.ex Nyhetsmorgon TV4, UR och många inspelningar som Bonde söker fru, jul hos Pernilla Wahlgren mm. Även jobb åt filmhuset, Bröllopsguiden samt modevisningar mm.

Crisanti har stor passion för färg och har fördjupat sig i mer komplicerade tekniker som balayage, ombre och mordernare slingtekniker.

Crisanti
Victoria

Victoria

Frisör

Victoria har flerårig erfarenhet av frisöryrket och känns igen av många vid arbetsnamnet Victoria´s Sax och varit verksam i Tullinge tidigare på en annan adress. Hon har lång erfarenhet och har tidigare även jobbat hos Jean Pierre Barda, Björn Axén, Urban Hair och på Frisökedjan Risne.

Julia

Diplomerad Ekologisk Hudvårdterapeut

Jag är Diplomerad Ekologisk Hudvårdterapeut, Lymfmassör och Diplomerad inom Basmedicin.

Naturlig skönhet, hälsa och välbefinnande har alltid varit ett stort intresse för mig. Känns därför så bra att jag hittat rätt i mitt yrkesval och jag vill att
du skall trivas, må bra och känna harmoni när du är hos mig.

Jag skapar ”skräddarsydda” behandlingar utifrån det som är bäst för just dig och din hud. Varje människa är unik och därför blir varje persons behandling unik.

Att arbeta med produkter som miljövänliga och utan tvivelaktiga ingredienser, och som jag kan stå för är viktigt för mig. Alla produkter som jag använder i mina behandlingar är av högsta kvalitet och ger bästa resultat oberoende av hudtyp och ålder.

Ekologisk skönhet ger ökat välbefinnande och livskvalitet!

Julia